loggaförslag_50x900_R49_G49_B49

Utbildningsalternativ

Traditionell
Det här är alternativet där du själv bestämmer i vilken takt du vill att utbildningen ska göras. Du väljer själv när du vill göra teoriprovet och när du vill vara klar för körprovet.

Planerad
Denna form av utbildning är väldigt populär. Här planerar vi tillsammans hela utbildningen från första lektionen till halkbanan och uppkörningen. För dig som vill ha ett mål (ett datum för halkbana, teoriprov och uppkörning) är denna utbildningsform perfekt.

Intensiv
För att köra en intensivutbildning ser vi helst att du har förkunskaper i bilkörningen. Det vanliga är att vi lägger upp en intensivutbildning på 35 lektioner under 3 veckor där du parallellt med körningen studerar teori.

Privatist
Denna utbildningsform är speciellt anpassad till dig som har möjlighet och kan övningsköra mycket hemma och själv vill boka riskutbildning och uppkörning. Utbildningsformen är gjord så att din privata handledare kan deltaga på körlektionerna och få uppgifter att öva hemma. Din privata handledare får råd och hjälp av trafikläraren under hela utbildningen.

Formen är även lämpad för dig som är 16 år, på så vis får du många timmars körvana i och med att du övningskör mycket med din handledare. För detta har vi speciella privatistpaket som innehåller det som behövs för att du ska kunna jobba effektivt med din utbildning hemma.Oavsett vilket metod du väljer så ser vi till att att din utbildning uppfyller de krav Trafikverket ställer på dig innan proven!

Vi har både manuell- och automatbil, du väljer själv vilket som passar bäst!

Vi bygger en utbildning som passar dig