loggaförslag_50x900_R49_G49_B49

Utbildningsalternativ

Traditionell
Det här är alternativet där du själv bestämmer i vilken takt du vill att utbildningen ska göras. Du väljer själv när du vill göra teoriprovet och när du vill vara klar för körprovet.

Planerad
Denna form av utbildning är den vanligaste. Här planerar vi tillsammans hela utbildningen från första lektionen till halkbanan och uppkörningen. För dig som vill ha ett mål (ett datum för halkbana, teoriprov och uppkörning) är denna utbildningsform perfekt.

Intensiv
För att påbörja en intensivutbildning ser vi helst att du har förkunskaper i bilkörningen så vi spar tid och kan planera mer effektivt. Det vanliga är att vi lägger upp en intensivutbildning på 27 lektioner under 3 veckor där du parallellt med körningen studerar teori. 

Privatist
Denna utbildningsform är speciellt anpassad till dig som har möjlighet och kan övningsköra mycket hemma och själv vill boka riskutbildning och uppkörning. Utbildningsformen är upplagd så att din privata handledare kan följa med på körlektionerna och få uppgifter att öva hemma. Din handledare får råd och hjälp av trafikläraren under hela utbildningen. Formen är även lämpad för dig som är 16 år och på så vis får många timmars körvana i och med att du övningskör mycket med din handledare. Innan ni börjar, tänk på att först gå en introduktionsutbildning.

Oavsett vilket metod du väljer så ser vi till att att din utbildning uppfyller de krav Trafikverket ställer på dig innan proven!

Vi har både manuell- och automatbil, du väljer själv vilket som passar bäst!

Trafikskolan ger många alternativ för din körning
Trafikskolan ger många alternativ för din körning