loggaförslag_50x900_R49_G49_B49

Intensivkurs  - för dig som snabbare vill nå ett körkort!

Intensivkurs är en snabb väg till körkort

Vad är en intensivkurs?
Detta är ett snabbt och effektivt sätt att ta sitt körkort om man har möjlighet att vara ledig under några veckors tid. Vi tar fram en anpassad utbildning som passar dig så bra som möjligt och vi planerar och bokar in alla dina körlektioner samt riskutbildningar redan vid inskrivningen.

Parallellt med körningen kommer du att studera teori och ska uppvisa godkända provresultat på de teoritest som du får öva dig på via internet.

Innan vi kan börja planera in intensivutbildningen måste du ha ett giltigt körkortstillstånd. Kontakta oss om du behöver hjälp med detta.

Prov bokar vi in i samråd med dig. Uppvärmningslektion, billån till prov och Trafikverkets provavgifter tillkommer utöver kursavgiften.

Behöver du boende så finns det bra och billiga boenden i Västerås oavsett om du vill bo på hotell, vandrarhem eller i lägenhet. 

Vi startar våra intensivkurser när det passar dig och lägger upp en individuell planering utefter dina önskemål.

Tänk på att det under sommar-halvåret är många som vill ta sitt körkort så väntetiden att få en uppkörning kan bli lång.
 

Kort intensivkurs 1-2 veckor
För att gå denna kurs bör du ha vissa förkunskaper för att kunna klara av utbildningen. Vi vill att du ska kunna växla obehindrat och hantera grunderna i körningen såsom start i backe, backning och parkering. Vi lägger upp kursen på 1-2 veckor i samråd med dig.

Vi rekommenderar Medium alternativt Large-paket vid denna utbildning.


 

Längre intensivkurs 3-4 veckor
För att gå en längre intensivutbildning kräver vi inga förkunskaper även om det naturligtvis är en fördel. Vi lägger upp kursen på 3-4 veckor i samråd med dig. 

Har du inga förkunskaper behöver du mer tid på dig för att smälta alla intryck och mer tid på dig att öva. Första veckan kan du känna dig trött då det är mycket att lära sig.

Vi rekommenderar Large- alternativt Maxipaket för denna utbildning.